Elena Giorgiana Hosu, propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT, va sustine pe 9 octombrie interviul in fata Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Sectia pentru procurori a CSM a stabilit joi calendarul pentru examinarea propunerii ministrului Justitiei de avizare a numirii in patru functii de conducere: procuror sef adjunct al DIICOT - Giorgiana Hosu, procuror sef si procuror sef adjunct la Sectia Judiciara din PICCJ - Antonia Eleonora Constantin, respectiv Iuliana Nedelcu, procuror sef la Sectia de resurse umane din PICCJ - Florena Esther, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CSM, calendarul este urmatorul: 20 septembrie - punerea in dezbatere publica a proiectului de management si efectuarea verificarilor asupra candidaturii; 9 octombrie - analizarea rezultatului demersului anterior si intervievarea procurorilor Elena Giorgiana Hosu si Florena Esther Sterschi; 12 octombrie - transmiterea avizului catre Ministerul Justitiei pentru propunerile de numire in functia de procuror sef adjunct al DIICOT si de procuror sef la Sectia de resurse umane din cadrul PICCJ; 16 octombrie - analizarea rezultatului demersului anterior si intervievarea procurorilor Iuliana Nedelcu si Antonia Eleonora Constantin; 19 octombrie - transmiterea avizului catre MJ pentru propunerile de numire in functiile de procuror sef si procuror sef adjunct la Sectia Judiciara din PICCJ.

Pe 14 septembrie, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT. De asemenea, Tudorel Toader a propus numirea a trei procurori in functii de conducere in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie: Antonia Eleonora Constantin - procuror sef al Sectiei Judiciare, Iuliana Nedelcu - procuror sef adjunct al Sectiei Judiciare, Florena Esther - sef al Sectiei de Resurse Umane si Documentare.

Propunerile ministrului Justitiei au avut loc in urma organizarii unei selectii in vederea numirii in functii vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA. MJ anunta atunci ca, in ceea ce priveste functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul DNA, nu se va face o propunere de numire pentru aceasta.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri