Dacian Ciolos, fost premier, in mandatul caruia ministrul Raluca Pruna l-a nominalizat pe Augustin Lazar pentru functia de procuror general, a scris joi pe Facebook ca acesta ”a fost numit in functie perfect egal si indeplinind toate conditiile prevazute de procedura” si a cerut o motiune de cenzura impotriva guvernului, scrie G4Media.

”Domnule Toader, puteti abuza adevarul, pentru ca fiecare fiinta are liber arbitru, dar nu veti putea murdari constiinta oamenilor cinstiti din aceasta tara. Daca aceasta constiinta se mai reflecta macar putin in Parlamentul acestei tari, atunci ar trebui sa ne ofere un guvern demn de acest nume si de aceasta responsabilitate”, a mai scris Ciolos dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat ca a demarat procedura de revocare a lui Lazar.

”Astept, asa cum cred ca asteapta multi romani disperati si satui de ipocrizii politice, ca partidele si parlamentarii carora le pasa de soarta tarii sa puna capat acestei mascarade, sa depuna si sa voteze motiunea de cenzura”, a mai scris Ciolos.

Traian Basescu, de partea lui CIolos. Cere si el depunerea unei motiuni de cenzura.

In acest moment, PSD si ALDE au majoritatea in Parlament, in ciuda disputelor interne din PSD. La voturile importante, pucistii au votat conform ordinelor de partid, iar UDMR a continuat sa sprijine coalitia guvernamentala, asa ca e greu de crezut ca Opozitia poate strange suficiente voturi pentru a darama guvernul Dancila.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri