Directorul general CFR SA, Ion Gavrila, si managerul Alstom Romania, Gabriel Stanciu, sunt cercetati de procurorii DNA, au dezvaluit surse judiciare pentru economica.net. Reprezentantii CFR SA au transmis ca nu au primit nicio adresa oficiala din partea DNA privind demararea acestei investigatii.

Contractele acordate de CFR SA companiei ALSTOM din Franta sunt investigate de DNA, conform unor surse judiciare citate de economica.net. Procurorii verifica modul in care au fost atribuite contractele respective, precum si relatiile personale de afaceri dintre Gabriel Stanciu, managerul Alstom si Ion Gavrila, directorul CFR SA, mai spun sursele pentru publicatia citata.

CFR SA a transmis, insa, ca nu a primit o adresa oficiala din partea DNA privind demararea unei investigatii.

Drept la replica Alstom

"Informatiile referitoare la activitatea Alstom incluse in articol sunt complet eronate. Alstom nu a primit nicio adresa oficiala din partea institutiilor abilitate, referitoare la demararea vreunei investigatii care sa vizeze aspectele semnalate in articolul respectiv. Pentru Alstom, o conduita etica este prioritatea absoluta in toate activitatile sale, lucru confirmat si de certificarea ISO 37001 acordata de AFNOR Certification", au spus reprezentantii companiei.

Citeste si:
In ce conditii poate sa fie arestat Sorin Mindrutescu, seful Oracle
In ce conditii poate sa fie...

Sursa foto: Cristian Nistor | Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Sorin Mindrutescu s-a retras din board-ul Fondul Proprietatea