Control inopinat al ministrului Sanatatii la Spitalul Judetean Ploiesti: au fost gasite mai multe nereguli

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut un control inopinat, in noaptea de vineri spre sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, a gasit mai multe nereguli si a cerut demisia unui director, scrie Agerpres.

"A constatat mai multe disfunctionalitati pe partea de ingrijiri medicale. Pe langa faptul ca la UPU erau apartinatori care asteptau vesti de la pacientii care venisera acolo de mai multe ore, s-a constatat faptul ca avem nevoie de mai multi doctori pe partea de UPU, avem opt din 24. S-a constatat faptul ca nu sunt destui asistenti sociali care sa comunice cu acesti apartinatori cu privire la pacienti. Mai multe cabinete neetichetate, care aveau medicamente in ele si nu se stia ce fel de medicamente sunt in acele cabinete. In concluzie, mai multe disfunctionalitati cu privire la ceea ce priveste spitalul judetean", a declarat, sambata, pentru AGERPRES, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader.

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se afla in administrarea Consiliului judetean, iar Toader spune ca se va face o analiza pentru a se lua masurile necesare.

"Vom face o analiza si vom lua masurile care se impun. Doamna ministru a facut cateva propuneri, o sa tinem cont de ele", a precizat Bogdan Toader.

El a afirmat ca printre propunerile facute de ministrul Sanatatii se numara demiterea directorului de ingrijiri si un control al DSP la Spitalul judetean.

Citeste si:
Sorina Pintea nu scapă de controlul judiciar
Curtea de Apel a întors...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri