Sa te nasti in casa unui anticomunist foarte vocal poate fi greu de suportat, de multe ori umilitor. Acum, ii port tatalui meu un respect atat de profund pentru atitudinea lui de dinainte de 89 si pentru ce m-a invatat, incat l-am iertat pentru multe dintre lucrurile rele pe care le-a facut.

In cazul lui Augustin Lazar nu e vorba de o culpa juridica, ci de o culpa morala, care exista tocmai din dorinta acestuia de a fi in continuare procurorul general al Romaniei. Acest om nici nu ar fi trebuit sa ajunga intr-o asemenea pozitie.

Si angajatii aparatului nazist operau cu legea in mana. Asta nu pricepe Lazar. Sau se preface, ca orice mincinos dovedit, vezi cazul negarii protocoalelor ilegale pana in ultimul moment. Lazar nu s-a multumit sa fie o rotita a sistemului represiv comunist, a ajuns sa fie o roata mare si importanta in sistemul construit de actuala securitate, prin protocoalele secrete. Prea putin se discuta despre asta.

Din pacate, noi, romanii, nu doar ca suntem foarte usor de dus de nas de catre astfel de oameni, cum ar fi procurorul Augustin Lazar, dar ne pastram aceasta dorinta nebuna de a ne indragosti de cineva si de a folosi permanent dubla masura. Semn ca suntem, deocamdata, incapabili sa invatam din greseli.

"La ora 22.00 se ia curentul. Asa se intampla in fiecare seara, in ultimul timp. E frig in casa. Iarna e prea frig si vara e prea cald. Stam la zece. Tata a vrut atat de sus, pentru ca si maica-sa a stat la 4 din 4 si nu vrea sa-i bata nimeni in cap. Ne repeta asta de fiecare data cand intrebam, dupa ce urcam zece etaje pe scari, de ce nu stam si noi mai jos. Cred ca asta n-a luat in calcul."

Citeste continuarea pe Patraru.ro

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri