Valer Dorneanu a fost reales marti in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un nou mandat de 3 ani, potrivit unui comunicat al CCR.

”In urma votului secret, cu majoritatea voturilor judecatorilor, domnul prof.univ.dr. Valer DORNEANU fost reales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale, pentru un mandat de trei ani”, precizeaza sursa citata, conform G4Media.ro.

Realegerea lui Dorneanu a avut loc dupa completarea Curtii cu ultimii doi judecatori lipsa, Cristian Deliorga si Gheorghe Stan, care au depus, marti, juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Deliorga si Stan au fost numiti judecatori CCR din partea Senatului si Camerei Deputatilor, pentru un mandat de 9 ani, la propunerea PSD. Acestia ii inlocuiesc pe Simona Maia Teodoroiu si Stefan Minea.

Sursa foto: Agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri