Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile radio de la protestul din 10 august 2018, iar luni vor fi trimise Parchetului 248 de ore de inregistrari, a declarat sambata pentru HotNews.ro ministrul de Interne Marcel Vela. "Cine a gresit va plati. Vor fi si sanctiuni administrative", a afirmat Vela.

"Luni vom trimite Parchetului 248 de ore de convorbiri desecretizate din totalul de 250 de convorbiri radio ale Jandarmeriei. Pentru cele doua ore ramase inca analizam pentru ca ele contin date despre obiective pazite, date regasite si reglementate de alt tip de regulamente militare. Aseara a fost la minister o echipa condusa de Bogdan Despescu (numit recent secretar de stat in MAI - n.r.), care a verificat ceea ce s-a desecretizat de catre unitatile de Jandarmerie de la Constanta, Ploiesti, Craiova si Bucuresti si de ce nu s-au desecretizat cele doua ore de convorbiri ramase", a declarat ministrul de Interne.

El a spus ca acest demers era o necesitate pentru ancheta DIICOT, iar cei care au gresit vor plati. "Cei care nu au respectat regulamentele militare vor suferi si sanctiuni administrative", a afirmat Vela.

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri