Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile radio de la protestul din 10 august 2018, iar luni vor fi trimise Parchetului 248 de ore de inregistrari, a declarat sambata pentru HotNews.ro ministrul de Interne Marcel Vela. "Cine a gresit va plati. Vor fi si sanctiuni administrative", a afirmat Vela.

"Luni vom trimite Parchetului 248 de ore de convorbiri desecretizate din totalul de 250 de convorbiri radio ale Jandarmeriei. Pentru cele doua ore ramase inca analizam pentru ca ele contin date despre obiective pazite, date regasite si reglementate de alt tip de regulamente militare. Aseara a fost la minister o echipa condusa de Bogdan Despescu (numit recent secretar de stat in MAI - n.r.), care a verificat ceea ce s-a desecretizat de catre unitatile de Jandarmerie de la Constanta, Ploiesti, Craiova si Bucuresti si de ce nu s-au desecretizat cele doua ore de convorbiri ramase", a declarat ministrul de Interne.

El a spus ca acest demers era o necesitate pentru ancheta DIICOT, iar cei care au gresit vor plati. "Cei care nu au respectat regulamentele militare vor suferi si sanctiuni administrative", a afirmat Vela.

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Citeste si:
Marcel Vela, Interne: dosarul 10 august trebuie desecretizat urgent
Marcel Vela, Interne: dosarul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT
Setari Cookie-uri