BRAȘOV: Magazin închis la o zi de la deschidere. Ce produse vindea

Protecția Consumatorului a închis un magazin unde s-ar fi vândut produse cu cannabis și chiar obiecte în care să se ascundă substanțe intezise, scrie Digi24.

Magazinul, aflat în Brașov a fost deschis ieri și este administrat de o societate comercială cu sediul social în Târgu Mureș.

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit dispozitive folosite la fumatul plantelor de canabis, tutun și alte plante. De asemenea, au fost descoperite diverse ambalaje false, care în mod oficial au fost asumate de către administratorii societății comerciale ca fiind folosite pentru ascunderea diverselor produse interzise.

De exemplu, un ambalaj care arată exact ca o sticlă de suc plină, dacă este desfăcut se vede spațiul care poate fi folosit pentru ascunderea unor substanțe interzise.

În magazin se mai comercializau și scrumiere cu diferite mesaje care încurajau consumul de marijuana.

Citeste si:
Olanda, cozi uriașe pentru cannabis și hașiș
Olanda, cozi uriașe pentru...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Activitatea magazinului a fost suspendată.

Administratorii magazinului spun însă că funcționează legal și că tot ce se comercializează acolo conține CBD, o substanță derivată din planta de canabiscare este legală în România, spre deosebire de tetrahydrocannabinol care este ilegal.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri