Ce spune Nicolae Bănicioiu despre acuzațiile DNA și ridicarea imunității

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, precizează că este de acord cu ridicarea imunității sale, cerută de către Direcția Națională Anticorupție(DNA) ce îl acuză că ar fi încasat aproape un milion de euro pentru a facilita unor oameni de afaceri contracte cu spitalele. Acesta a adăugat că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar.

”Am văzut astăzi cu surprindere comunicatul DNA și vreau să fac următoarele precizări: în primul rând consider acuzațiile vehiculate în presă false și din această cauză doresc să am acces la dosar cât de repede posibil! Sunt pentru a se ridica imunitatea deoarece nu am nimic de ascuns și cred că totuși clarificarea cât mai rapidă a situației, va fi în interesul tuturor.”, precizează Nicolae Bănicioiu pe pagina sa de Facebook.

Acesta adaugă faptul că înțelege că odată cu începutul campaniei electorale acesta ar fi un subiect care poate ar îngreuna lămurirea lucrurilor și din această cauză a decis că nu va mai candida.

”Îmi doresc doar aflarea cât mai rapidă a adevărului și sper ca acest demers să nu fie generat de persoane care au ele probleme și probabil , ca să scape au inventat fapte. Voi comunica când voi afla mai multe detalii legate dosar!”, mai adaugă Bănicioiu.

Procurorii DNA cer ridicarea imunității parlamentare a deputatului Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Ponta, pentru a putea fi cercetat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență și luare de mită

Citeste si:
BREAKING NEWS: Parlamentarii au decis ridicarea imunității lui...
BREAKING NEWS: Parlamentarii...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri