BREAKING NEWS: Parlamentarii au decis ridicarea imunității lui Bănicioiu

Parlamentarii au votat astăzi pentru ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu, fostul Ministru al Sănătății care este cercetat de DNA pentru trafic de influență și luare de mită.

Parlamentarii au votat pentru ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu cu 202 voturi pentru și 12 împotrivă, chiar dacă toate grupurile parlamentare au declarat că vor vota pentru ridicarea imunității parlamentare a lui Nicolae Băncioiu.

Liderii grupelor parlamentare PSD, PNL, USR, și PMP au spus că vor vota cu bilele la vedere, în timp ce liderul deputaților UDMR a spus că vor păstra secretul votului.

Procurorii DNA cer ridicarea imunității parlamentare a deputatului Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Ponta, pentru a putea fi cercetat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență și luare de mită, potrivit Digi24.

Bănicioiu ar fi pretins, în perioada 2012-2014 aproape un milion de euro pentru a-și folosi influența și pentru a numi manageri de spital pe care doi oameni de afaceri îi puteau controla și pentru a aloca sume de bani spitalelor cu care aceștia aveau contracte.

Citeste si:
DNA: Nicolae Bănicioiu ar fi primit mită de la firmele lui Dorin Cocoș
DNA: Nicolae Bănicioiu ar fi...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri