”Mita din lighean” de la Suceava: de ce se ceartă DNA și MAI

Direcția Națională Anticorupție a transmis un comunicat de presă în care acuză comunicarea publică făcută de Ministerul de Interne cu privire la perchezițiile făcute într-un dosar în care mai mulți polițiști și angajați RAR sunt cercetați pentru fapte de corupție, scrie Digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a susţinut o declaraţie de presă, la sediul MAI, în care a dat detalii despre acțiune.

„Probele administrate au evidenţiat crearea unei reţele de intermediere a obţinerii permisului de conducere prin fraudarea probei teoretice şi a celei practice în schimbul unor sume cuprinse între 5.000 şi 7.000 euro pentru un permis. Printre suspecţi sunt şi angajaţi ai Serviciului de Permise şi Înmatriculări Suceava, dar şi alte persoane fără calitate specială implicate în activitatea ilegală de obţinere a permiselor de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.”, a anunțat Dajbog.

După anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al MAI, Direcția Națională Anticorupție a transmis un comunicat de presă în care susține că declarația „nu are la bază date oficiale din ancheta penală”.

Citeste si:
Centrele de vaccinare anti-COVID-19 din Suceava nu funcționează
Centrele de vaccinare...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri