UPDATE 18:30

Secretarul general adjunct din Ministerul Afacerilor Interne Mihai Sova este vizat, alaturi de consiliera ministrului Gabriel Oprea, in dosarul in care procurorii anticoruptie au facut perchezitii, acestia fiind dusi pentru audieri la DNA, fiind vizati de anchetatori intrucat ar fi divulgat informatii nedestinate publicitatii.

Potrivit surselor citate, consiliera ministrului Afacerilor Interne va fi dusa pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, arata Mediafax.

Citeste si:

Sursele citate au precizat ca in acest dosar se fac cercetari pentru fapte de coruptie, iar printre cei vizati ar fi si consiliera ministrului Afacerilor Interne. Anchetatorii vor ridica, din biroul consilierei ministrului de Interne, calculatorul acesteia, documente i alte probe, au mai spus sursele citate.

Consiliera ministrului Afacerilor Interne in biroul careia procurorii DNA fac, miercuri perchezitii, este Ingrid Mocanu Popa, aceasta fiind suspectata ca a divulgat informatii nedestinate publicitatii. La finalul perchezitiilor, Ingrid Mocanu Popa va fi dusa pentru audieri la sediul DNA.
Sursele citate au precizat ca Ingrid Mocanu Popa este vizata de anchetatori intrucat ar fi divulgat informatii nedestinate publicitatii.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca in acest caz fac cercetari pentru infractiuni de coruptie care ar fi fost comise de functionari din Ministerul Afacerilor Interne. "In cursul zilei de 14 ianuarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii la sediul Ministerului Afacerilor Interne. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informatii si Protectie Interna", a precizat DNA in comunicatul citat.