DNA face percheziţii la Apele Române, după ancheta de la Recorder

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac trei percheziţii la instituţii publice situate pe raza judeţelor Iaşi şi Suceava, într-un dosar în care se investighează fapte care ar fi fost săvârşite în perioada martie 2020 - 2021.

Potrivit unor surse judiciare, descinderile au loc la Administraţia Bazinală a Apelor Prut -Bârlad, cu sediul în Iaşi, la Primăria Victoria şi Primăria Vatra Moldoviţei, arată Agerpres.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada martie 2020 - 2021, a informat DNA, printr-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, în cursul zilei joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la trei instituţii publice situate pe raza judeţelor Iaşi şi Suceava.

G4Media transmite că printre cei vizați de DNA se numără și Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași, cel care s-a recomandat în reportaj Recorder drept „animal politic”.

Citeste si:
Călin Popescu Tăriceanu, trimis în judecată în dosarul mitei
Călin Popescu Tăriceanu,...

Nu este prima dată când DNA ajunge la Administraţia Bazinală a Apelor Prut -Bârlad. Procurorii au făcut descinderi pe 3 februarie, la scurt timp după ce a aparut în spațiul public ancheta jurnaliștilor de la recorder, privind angajările din cadrul instituției de stat.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri