Surse Recorder: DNA a descins la Apele Române după investigația privind chelnerița angajată inginer

Direcția Naționaă Anticorupție a descins la sediul Administrației Naționale ”Apele Române” după dezvăluirile făcute de Recorder legate de numirile politice de la această instituție, anunță publicația.

”Potrivit acelorași surse, au fost ridicate documente care au legătură cu angajările din ultima perioadă. Contactat de Recorder, directorul general interimar al ANAR nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația, trimițându-ne la purtătorul de cuvânt. Acesta s-a limitat să spună că ANAR a predat organelor de urmărire o serie de înscrisuri", precizează Recorder într-o postare pe propria pagină de Facebook.

Florin Cîțu a anunțat că în urma informațiilor apărute în spațiul public a cerut Corpului de Control al Prim-Ministrului să investigheze situația de la Apele Române, unde o chelneriță a fost angajată pe post de inginer.

”În mandatul meu, așa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competență și transparență.. Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcții de conducere, este pentru toți cei care lucrează în sectorul public: fară penali în funcții publice; profesioniști; fară nepotisme, fară conflict de interese.”, preciza Florin Cîțu.

Citeste si:
Călin Popescu Tăriceanu, trimis în judecată în dosarul mitei
Călin Popescu Tăriceanu,...
Sursa foto: Digi24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri