Primele trei centre din reteaua Cicloteque se deschid pe 6 aprilie, in Parcurile Tineretului, Titan si Herastrau.

In Bucuresti circa 100 de biciclete pot fi inchiriate cu 10 lei/ora intre 12.00 si 20.00.

Cicloteque este un serviciu de bike-sharing pus la dispozitia bucurestenilor de Asociatia MaiMultVerde.

In a doua jumatate a lunii aprilie se vor deschide treptat si centrele din Parcul Drumul Taberei, de la Facultatea de Drept si statia din zona Pietei Romane, de la Centrul Public al Fundatiei Soros.

Dupa inchiriere bicicletele pot fi returnate in oricare dintre centrele Cicloteque deschise.

Cicloteque este primul sistem de bike-sharing din Romania, infiintat in anul 2008 de Asociatia MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank. In prezent, Cicloteque numara sase puncte de inchiriere in Bucuresti cu un total de 200 biciclete.

In cei patru ani de functionare a centrelor Cicloteque, in sistem s-au inregistrat 32.000 de utilizatori, iar bicicletele au fost inchiriate timp de peste 130.000 de ore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri