Elvetianul Jakob Hausmann, proprietar si chef al restaurantului Mica Elvetie, vrea sa deschida un nou local, adresat unui public mai tanar, cu un meniu schimbat de la sezon la sezon.

Noul restaurant va fi amplasat in centrul Bucurestiului si va fi operat de firma de consultanta gastronomica detinuta de Jakob Hausmann (foto), Gastroexpert.

„Cu deschiderea acestui nou restaurant vom viza un public mai tanar. Drept urmare si meniul va fi adaptat cerintelor unui astfel de target”, a declarat Hausmann.

In plus, elvetianul are in plan si deschiderea unui restaurant partener in Craiova. Prin Gastroexpert, Hausmann a consiliat peste alte 11 locatii, printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time in Tulcea, Black Tulip, potrivit unui comunicat de presa.

Amplasat in zona Arcul de Triumf din Bucuresti, restaurantul Mica Elvetie a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 35.000 de euro. De curand a fost deschisa si teresa localului, unde se pot servi preparate de sezon precum gaspacho, file de biban in sos de bere sau deserturi ca parfe de limoneta si carpaccio de ananas.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si