Elvetianul Jakob Hausmann, proprietar si chef al restaurantului Mica Elvetie, situat in zona Arcul de Triumf din Bucuresti, va deschide in prima zi de toamna, pe 1 septembrie, o noua locatie in Centrul Istoric al Capitalei.

Restaurantul este situat pe strada Franceza, numarul 60, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.

Conceptul acestuia se adreseaza unui public mai tanar, motiv pentru care preturile vor fi mai accesibile.

Mai mult, oaspetii vor putea alege dintr-un meniu nou care va include preparate pe baza de ingrediente de sezon. Aceasta nu va exclude insa preparatele consacrate ale casei precum carnea pe piatra sau raclette.

„Imi doresc implementarea unui nou concept de ospitalitate. In noua locatie vom servi mancaruri de prima mana, insa cu preturi mai accesibile. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete si de calitate”, a declarat Jakob Hausmann.

Elvetianul a anuntat ca mai are in plan si deschiderea unui restaurant partener in Craiova. Prin Gastroexpert, firma de consultanta gastronomica detinuta, Hausmann a consiliat peste alte 11 locatii, printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time in Tulcea, Black Tulip, potrivit unui comunicat de presa.

Amplasat in zona Arcul de Triumf din Bucuresti, restaurantul Mica Elvetie a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 35.000 de euro. Recent, a fost deschisa si teresa localului, unde se pot servi preparate de sezon precum gaspacho, file de biban in sos de bere sau deserturi ca parfe de limoneta si carpaccio de ananas.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Taco Bell deschide un nou restaurant in Romania