Printre speakerii prezenti la evenimentele 11even din acest an se numara Chester Williams, Legenda a echipei de rugby a Africii de Sud, Peter Barta, Directorul Fundatiei Post-Privatizare, Marta Usurelu, Redactor-Sef Revista BIZ, Mihaela Bilic, nutritionist si autoare de carti, Beatrice Rancea, in prezent managerul Operei Nationale Romane din Iasi, Lorand Soares-Szasz, business-coach, Andrei Rosu, maratonist si detinator de record Guiness Book, precum si multi altii.
Puteti vedea aici o parte din experientele impartasite la prima editie a evenimentelor 11even .
Cluj-Napoca este orasul care deschide seria evenimentelor locale 11even 2012 in 25 mai. De asemenea, 11even va poposi la Bucuresti in 28 mai, la Chisinau si Timisoara in 29 mai, la Brasov, Iasi si Mures in 30 mai, la Oradea in 31 mai si Sibiu in 7 iunie.
Participarea la evenimentele 11even se face pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul 11even.ro sau din locatiile partenere din fiecare oras unde va avea loc un eveniment 11even. Tot pe 11even.ro pot fi aflate toate informatiile despre preturile biletelor si ofertele speciale. Evenimentele 11even sustin cauze diverse: spre exemplu, la Oradea banii rezultati din organizarea acestui eveniment vor fi directionati catre fondul de constituire al Fundatiei Comunitare Oradea, iar la Bucuresti sumele stranse vor fi folosite la bugetul de refacere a blocului operator de la Spitalul Marie Curie.
Pe langa evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregatesc un eveniment cu totul special pentru Romania: 11even & Allan Pease ce va avea loc in 4 octombrie 2012, la Bucuresti. In cadrul acestui eveniment, pe langa cele mai interesante experiente din acest an surprinse in cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma si experienta unuia din cei mai renumiti experti in comunicare din intreaga lume, Allan Pease.
Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achizitionate online accesand 11even.ro/2012/bilete. Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in functie de pachetul de facilitati ales.
Pana in 25 mai insa, organizatorii au pregatit o oferta Early Bird extraordinara, astfel ca pachetul standard poate fi achizitionat cu un discount de peste 50% la pretul de 49 euro (TVA inclus), in timp ce pachetul premium va costa 79 euro (TVA inclus). Taxa early bird este disponibila in exclusivitate pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele 11even din luna mai. Exista doar 100 pachete disponibile la acest pret special. Mai mult informatii despre evenimentele 11even pot fi gasite pe www.11even.ro sau pe pagina noastra de Facebook.