Acest weekend exceleaza, ca si cel anterior, in oferte de film si teatru. Ne asteapta nu mai putin de sase premiere de film, iar Festivalul National de Teatru se pregateste de incheiere, dar numai dupa un ultim weekend plin de reprezentatii, relateaza postmodern.ro.


Premierele oficiale ale weekendului anunta doua filme romantice, intrucatva atipice genului: Den skaldede frisør/Love is all you need, o productie daneza cu Pierce Brosnan si mai ales fantastica Trine Dyrholm, si Upside Down, un SF cu Kirsten Dunst. Optiunile continua cu cel de-al treilea lungmetraj semnat Dan Chisu - Si caii sunt verzi pe pereti, dar mai ales cu simpatica productie Disney inspirata din jocurile video, Wreck-It Ralph.

Festivalul National de Teatru continua vineri, printre altele, cu spectacolul lui Purcarete inspirat din Calatoriile lui Gulliver, si Lectia lui Ionesco pusa in scena de un teatru sud-coreean; sambata se joaca din nou Lectia, iar la Bulandra Asteptandu-l pe Godot in regia lui Purcarete, ultimul spectacol fiind programat si duminica. In afara Festivalului, iti recomandam American Buffalo la Teatrul Act si Forma lucrurilor la Godot (ambele vineri), iar sambata si duminica - Ivanov la Bulandra.

Revenind la film, filmul francez preda stafeta cinematografiei poloneze, cu un showcase in urmatoarea saptamana in cadrul Festivalului de Film Polonez.

Amatorilor de muzica le recomandam seara dedicata lui Brahms la Sala Radio vineri.

La capitolul targuri, Club Fabrica iti propune flea market-ul Killipir, organizat in tema sporturilor de iarna, iar la Sala Dalles are loc o noua editie a targului dedicat bijuteriei contemporane - Autor 8.

Sursa foto:Love is all you need.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Summer Well 2020 anunta noi artisti
Setari Cookie-uri