In acest weekend poti alege intre rock, jazz, blues, targ de carte si, bineinteles, film. In materie de arta a spectacolului, incepe in forta vineri (dupa Gala de joi) Festivalul Viata e frumoasa, dedicat operei, operetei, teatrului, world music si jazzului, scrie PostModern.ro.
La Festival vor sustine un concert si britanicii trupei de punk-cabaret Tiger Lillies (joi, 15 noiembrie).

Dintre premierele weekendului in cinematografe iti recomandam Argo - noul film al lui Ben Affleck in care joaca dar si pe care il regizeaza. De asemenea, merita bifat si filmul Killer Joe - de categorie B dar cu scene care merita mai ales pentru Matthew McConaughey care joaca rolul ucigasului. Dintre toate premierele insa, recomandarea cea mai serioasa vine pentru Celeste and Jesse Forever -o comedie-drama romantica care nu reinventeaza genul dar este realista, inteligenta si haioasa.

Daca nu vrei sa mergi la cinematografe de mall, ai optiunea sa te intalnesti cu filmografia germana la Zilele filmului german - care incepe vineri, 9 noiembrie. De asemenea, sambata, 10 noiembrie, la Turbohalle se desfasoara un nou eveniment din seria Shorts UP, ce imbina filmul cu muzica.

Tot in acest weekend poti merge in Fabrica la un concert de rock Luna Amara. Odata cu venirea frigului incep si concertele organizate la Sala Palatului. In acest weekend ai un concert de blues, al pionierului blues-ului John Mayall si un concert de fusion jazz al japonezei Hiromi.

Daca ti-e dor de mirosul de carte noua si de titluri noi, poti merge la targul de carte Kilipirim, aflat deja la editia a XV-a.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri