In acest weekend poti alege intre rock, jazz, blues, targ de carte si, bineinteles, film. In materie de arta a spectacolului, incepe in forta vineri (dupa Gala de joi) Festivalul Viata e frumoasa, dedicat operei, operetei, teatrului, world music si jazzului, scrie PostModern.ro.

La Festival vor sustine un concert si britanicii trupei de punk-cabaret Tiger Lillies (joi, 15 noiembrie).

Dintre premierele weekendului in cinematografe iti recomandam Argo - noul film al lui Ben Affleck in care joaca dar si pe care il regizeaza. De asemenea, merita bifat si filmul Killer Joe - de categorie B dar cu scene care merita mai ales pentru Matthew McConaughey care joaca rolul ucigasului. Dintre toate premierele insa, recomandarea cea mai serioasa vine pentru Celeste and Jesse Forever -o comedie-drama romantica care nu reinventeaza genul dar este realista, inteligenta si haioasa.

Daca nu vrei sa mergi la cinematografe de mall, ai optiunea sa te intalnesti cu filmografia germana la Zilele filmului german - care incepe vineri, 9 noiembrie. De asemenea, sambata, 10 noiembrie, la Turbohalle se desfasoara un nou eveniment din seria Shorts UP, ce imbina filmul cu muzica.

Tot in acest weekend poti merge in Fabrica la un concert de rock Luna Amara. Odata cu venirea frigului incep si concertele organizate la Sala Palatului. In acest weekend ai un concert de blues, al pionierului blues-ului John Mayall si un concert de fusion jazz al japonezei Hiromi.

Daca ti-e dor de mirosul de carte noua si de titluri noi, poti merge la targul de carte Kilipirim, aflat deja la editia a XV-a.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Setari Cookie-uri