Reprezentantii clubului bucurestean Kulturhaus au declarat, vineri, ca localul va ramane deschis, intrucat masura suspendarii activitatii pentru trei luni, dispusa de Garda Financiara in urma unui control, a fost contestata in instanta.
Masura suspendarii activitatii pentru trei luni a clubului bucurestean de pe strada Sfanta Vineri a fost dispusa de Garda Financiara, in urma unui control de joi noapte, pentru incalcarea obligativitatii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale, precum si comercializarea de bauturi alcoolice fara banderole fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Reprezentantii Kulturahus au confirmat ca aceasta masura a fost dispusa in cazul acestui local, insa au negat existenta neregulilor comunicate de Garda Financiara. Potrivit reprezentantilor clubului, neregulile constatate de comisari in controlul de joi noapte se reduc la faptul ca la doua case de marcat din local au fost gasite in plus sumele de 8 si, respectiv, 22 de lei.

Proprietarii clubului au contestat in instanta sanctiunea dispusa de Garda Financiara, astfel ca efectele acesteia sunt suspendate pana la solutionare si localul ramane deschis.

Comisari din cadrul Comisariatului General au suspendat, in noaptea de joi spre vineri, pentru trei luni activitatea unui club de noapte care functioneaza pe strada Sfanta Vineri din Bucuresti, deoarece au constatat incalcarea obligativitatii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale, precum si comercializarea de bauturi alcoolice fara banderole fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al Garzii Financiare, potrivit Mediafax.

De asemenea, in timpul unor verificari facute in cursul saptamanii trecute, comisarii au suspendat pentru trei luni activitatea altor trei localuri care functioneaza pe Bulevardul Decebal din Bucuresti, deoarece au constatat acelasi tip de abateri.

Pe langa masurile de suspendare a activitatii comerciale, comisarii au dispus sanctionarea firmele si cu amenzi, precum si confiscari de bunuri si sume in cuantum total de 97.943 de lei.

Surse din cadrul ANAF au precizat, potrivit Mediafax, ca localul de pe strada Sfanta Vineri inchis joi noapte este clubul Kulturhaus.
De la inceputul lunii noiembrie, masura suspendarii activitatii pe o perioada de trei luni pentru neutilizarea caselor de marcat fiscale a fost dispusa si pentru alte cluburi din Capitala, precum Bamboo si El Comandante Grande.

Pe de alta parte, localurile sanctionate isi pot continua activitatea daca proprietarii se adreseaza justitiei si contesta decizia Garzii Financiare.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri