Ce faci in weekend? Recomandari pentru 21-23 decembrie

Ne asteapta inca un weekend plin de evenimente, chiar pe sfarsit de an. Iata recomadarile postmodern.ro.

In cinematografe intra trei filme interesante, teatrele au programate multe spectacole, inclusiv un spectacol nou la Teatrul National, iar la capitolul muzica, trei mari cantarete de opera se intorc in Romania pentru un concert de Craciun la Sala Radio. Este vorba de Ruxandra Donose, Adina Nitescu si Teodora Gheorghiu.

Daca te indrepti spre cinematografe, ai de ales intre mult-asteptata fantezie semnata Ang Lee Life of Pi sau o comedie: fie atipica Seven Psychopaths - cu o distributie tentanta -, fie The Angels' Share- castigatorul premiului special al juriului la Cannes in acest an.

Facand trecerea la teatru, Anul Caragiale se incheie cu o premiera din decembrie: spectacolul Napasta, in montarea regizorului Radu Afrim. Si tot la TNB, poti merge la una dintre cele doua reprezentatii sustinute de Ion Caramitru si Horatiu Malaiele sambata: Horatiu si Malaiele, Un Craciun si doua stele.

La Odeon se va relua Micul Print, iar la Bulandra comedia Obiceiuri necurate. Godot iti prezinta Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca cu Tudor Aaron Istodor, iar la UnTeatru poti vedea Un tramvai numit dorinta.

Cum spuneam, in aceasta vineri are loc un concert de opera de Craciun sub indrumarea dirijorului Tiberiu Soare: Cele trei dive, la Sala Radio. Hibernalul de chitara se incheie cu o seara de muzici vechi si noi la BNR, iar Luiza Zan si Jimmy Cserkesz vor sustine la Godot un concert special de sarbatori.

Daca vrei sa te retragi pentru o ora-doua in linistea unei expozitii, la MTR se deschide vineri expozitia Razboiul impotriva taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962). Dar de neratat este expozitia de gravuri semnate Francisco Goya la MNAR: Goya, cronicarul tuturor raƒzboaielor: Dezastrele si fotografia de raƒzboi.

Daca vrei sa te relaxezi cautand cadouri intr-o alta atmosfera decat cea de mall, poti merge la editia speciala de Craciun a Green Fair sau la targul Made in RO - Design romanesc de dat in dar, care propune vizitatorilor obiecte unicat sau in serie limitata, realizate exclusiv de designeri romani.

Pe de alta parte, expozitia cu vanzare Suvenir de Iarna continua, la fel si Targul de Craciun de la Sala Dalles, Bookfest de la BNR sau Targul Carturestilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri