Pe 15 ianuarie 2013 se pun in vanzare abonamentele pentru Festivalul International George Enescu 2013. Aflati cat costa?
Abonamentele pentru editia a XXI a Festivalului International „George Enescu” vor fi puse in vanzare incepand cu 15 ianuarie 2013, ora 10.00. Vor fi disponibile online, cat si in reteaua de magazine Eventim, urmand ca biletele individuale sa fie disponibile incepand cu data de 15 aprilie 2013.

Editia a XXI-a a Festivalului George Enescu se va desfasura in perioada 1-28 septembrie 2013, la Bucuresti si in mai multe orase din tara si va gazdui peste 150 de evenimente. Festivalul George Enescu face parte din circuitul international de acest gen, punand Bucurestiul pe agenda marilor orchestre si a unora dintre cei mai faimosi interpreti la nivel mondial.

Festivalul ofera sase tipuri de abonamente, corespunzatoare seriilor de concerte din cadrul evenimentului, inclusiv o categorie speciala pentru elevi, studenti si pensionari.

Abonament de Tip A – Seria „Mari Orchestre ale Lumii” cuprinde 29 de concerte, care vor avea loc la Sala Mare a Palatului. Preturile abonamentelor difera in functie de asezarea in sala de spectacol, astfel Categoria I - 1.500 lei (inclusiv TM), Categoria a II-a - 1.300 lei (inclusiv TM), Categoria a III-a - 700 lei (inclusiv TM), Categoria a IV-a - 400 lei (inclusiv TM).

Abonament Tip B - Seria “Recitaluri si Concerte Camerale” cuprinde 17 concerte, care vor avea loc la Ateneul Roman. Preturile abonamentelor difera in functie de asezarea in sala astfel, Categoria I - 800 lei (inclusiv TM), Categoria a II-a - 700 lei (inclusiv TM).

Abonament Tip C - Seria “Concertul de la Miezul Noptii”
cuprinde 10 concerte, care vor avea loc la Ateneul Roman. Preturile abonamentelor difera in functie de asezarea in sala astfel, Categoria I - 600 lei (inclusiv TM), Categoria a II-a - 450 lei (inclusiv TM).

Abonament Tip D - Seria “Enescu si Contemporanii Sai” cuprinde 7 concerte, care vor avea loc la Ateneul Roman si Sala Mica a Palatului. Preturile abonamentelor difera in functie de asezarea in sala astfel, Categoria I - 150 lei (inclusiv TM), Categoria a II-a - 110 lei (inclusiv TM).

Abonament Tip E - Seria “Muzica Secolului XXI – Workshop” cuprinde 7 concerte, care vor avea loc la Ateneul Roman si Sala Mica a Palatului. Preturile abonamentelor difera in functie de asezarea in sala astfel, Categoria I - 150 lei (inclusiv TM), Categ. a II-a - 110 lei (inclusiv TM).

Abonament Tip F destinat exclusiv elevilor, studentilor si pensionarilor pentru Seria Mari Orchestre ale Lumii care cuprinde 29 concerte, ce vor avea loc la Sala Mare a Palatului. Pretul pentru aceste abonamente este de 300 de lei, fiind o categorie unica. Numarul acestor abonamente este limitat. Configuratia Salii Palatului poate suferi modificari pentru imbunatatirea acusticii, lucrari ce includ dezafectarea lojilor. In cazul in care datorita acestor operatiuni, locurile in loji nu vor mai fi utilizabile, detinatorii acestui tip de abonament vor primi un loc echivalent in primele randuri din sectoarele K, L, J, M.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri