Joi, 14 februarie, Braseria Corso si Restaurantul Modigliani isi intampina oaspetii cu cine romantice, menuri speciale create de bucatarul sef Alfonso Salvaggio si o tombola prin care indragostitii pot castiga sa petreaca la hotel o noapte romantica.
La Restaurantul Modigliani, oaspetii sunt asteptati cu un meniu format din trei feluri de mancare, desert, un pachet de bauturi inclus si muzica live de pian. Din meniu: simfonie de somon afumat, ton cu rocola si menta proaspata, paste umplute cu gorgonzola si sos roz, muschi de vita cu marmelada si rosii cherry, parmezan si piure in forma de inima, alaturi de un desert cu trei feluri de ciocolata si sorbet de fructe de padure. Preparatele in forma de inima, cremele si sosurile roz sau ciocolata si capsunile au fost special alese pentru aceasta sarbatoare. Pretul cinei este de 185 RON inclusiv TVA/ persoana.

La Braseria Corso, cina include doua feluri de mancare si un desert, precum si un pachet de bauturi, pentru 135 RON inclusiv TVA/ persoana. Meniul pregatit pentru sarbatoarea indragostitilor include un aperitiv din ciuperci cu sos de trufe, pui cu spanac si brinza fondanta, gnocchi de cartofi si rosii cherry, iar ca desert – panna cota de fructe de padure.

Cuplurile vor fi primite cu cate un pahar de vin spumant din partea casei, iar la plecare, doamnele vor primi un cadou simbolic din partea restaurantului. Parcarea supraterana este gratuita pentru cei care sarbatoresc Valentine's Day la InterContinental.

Indragostitii care raman peste noapte la hotel vor fi cazati in camere Deluxe si rasfatati cu sampanie si capsuni. A doua zi dimineata, oaspetii vor lua micul dejun la Braseria Corso si se pot revigora la piscina sau sala de fitness de la etajul 22 al hotelului. Pretul camerei este de 290 RON inclusiv TVA pentru cei care iau cina la hotel.

Pentru rezervari: Silviu Mihalache, Restaurant Manager, mobil: 0730 644 807, sau silviu.mihalache@interconti.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri