De curand s-a incheiat cea de-a XVIII-a editie a unuia dintre cele mai importante evenimente cultural - artistice din tara – Balul Operei.

An de an, inca din 1992, Balul Operei a devenit un eveniment dedicat personalitatilor marcante, elitelor vietii economice, culturale si politice, care prin eforturile lor comune contribuie la dezvoltarea, bunastarea si excelenta in educatie, cultura, arta si civilizatie a intregii comunitati.

Si anul acesta, Qual Media Group a adus, prin echipa de specialisti si serviciile oferite, un plus de valoare evenimentului. Experienta dobandita printr-o lunga serie de evenimente organizate – Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane 2012 (eveniment aniversar – 150 de ani de diplomatie romana), DWNT, TIMAFF, Festivalul Mozart, o serie de evenimente la nivel european, precum si parteneriate (Eurovision) garanteaza reusita unui eveniment de traditie cum este Balul Operei.

Prima seara a Balului Operei de anul acesta a adus un omagiu tezaurului liric italian, printr-un spectacol in premiera, Ciao Italia, oferit de Opera Nationala Romana, in regia lui Marius Vlad Budoiu, sub bagheta dirijorului italian David Crescenzi si viziunea scenografica a lui Valentin Codoiu. Seara a continuat, conform traditiei, cu decernarea Trofeelor Lya Hubic si a Premiului Mecena. Partea a doua a Balului Operei a adus pe scena un moment dedicat artei costumului si va oferi un spectacol de moda de exceptie, cu designeri romani si italieni cunoscuti, precum si momentele decernarii trofeelor Moda Cum Laude si Top Model. Marele Bufet al Balului Operei, performantele artistilor invitati, precum si momentele de vals acompaniate de orchestra Operei au facut o seara de neuitat.

Gala Laureatilor din cea de-a doua seara a fost dedicata personalitatilor premiate in cadrul editiilor anterioare cu Trofeul Lya Hubic, Premiul Mecena, Moda cum Laude, Seniorii Cetatii si Emblema de Cluj. Gala Laureatilor a fost marcata de momentul decernarii Titlului si Medaliei Senior al Cetatii si a Medaliei Emblema de Cluj, editia 2013.

Balul Operei este un spectacol de inalta tinuta, desfasurat intr-un cadru dedicat exprimarii si interrelationarii, propice recompensarii talentului, a frumusetii si a generozitatii. Este un eveniment cu invitati de renume, care incepand cu anul 1992 a devenit o valoare unica, o invitatie pentru prezervarea valorilor, o continuare a unei traditii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri