Daca mergi la film saptamana asta, nu uita sa prinzi proiectiile desfasurate in cadrul Festivalului International de Film Cinepolitica sau avanpremiera filmului Beasts of the Southern Wild, care te asteapta la Digiplex in cadrul Festivalului de Film DaKINO, scrie PostModern.ro.
Premierele oficiale ale saptamanii ne aduc doua filme de actiune: Spring Breakers te duce intr-o calatorie prin lumea interlopa alaturi de patru adolescente plictisite de viata de student, in timp ce, in Olympus Has Fallen, Casa Alba devine tinta unui atac terorist.

Daca vrei sa mergi la teatru in weekend, la Teatrul Metropolis se joaca in fiecare zi a weekend-ului premiera Badaranii, o commedia dell'arte.

In sfarsit a venit momentul Galei Premiilor de Jazz, la care esti invitat duminica la Hard Rock Cafe. Daca vrei sa asculti muzica buna si sa cunosti personalitatile jazz-ului romanesc, duminica va fi o ocazie buna.

Dintre expozitiile pe care le poti vizita in aceste zile, iti recomandam expozitia de arta lettrista de la MNAC, picturile ruse care te asteapta in continuare la MNAR - Intre Est si Vest, bineinteles The Human Body ce continua la Muzeul Antipa, iar imediat langa, poti trece si pe la MTR, unde este deschisa expozitia Razboiul impotriva Taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962).

Iar daca nici una din variantele de pana acum nu iti surad, sau poate in completarea lor, poti merge la un eveniment dedicat pisicilor - Expozitia Internationala Felina Sofisticat.


Sursa foto: captura southcountyjazz.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri