Premierele oficiale ale saptamanii ne aduc doua filme de actiune: Spring Breakers te duce intr-o calatorie prin lumea interlopa alaturi de patru adolescente plictisite de viata de student, in timp ce, in Olympus Has Fallen, Casa Alba devine tinta unui atac terorist.

Daca vrei sa mergi la teatru in weekend, la Teatrul Metropolis se joaca in fiecare zi a weekend-ului premiera Badaranii, o commedia dell'arte.

In sfarsit a venit momentul Galei Premiilor de Jazz, la care esti invitat duminica la Hard Rock Cafe. Daca vrei sa asculti muzica buna si sa cunosti personalitatile jazz-ului romanesc, duminica va fi o ocazie buna.

Citeste si:

Dintre expozitiile pe care le poti vizita in aceste zile, iti recomandam expozitia de arta lettrista de la MNAC, picturile ruse care te asteapta in continuare la MNAR - Intre Est si Vest, bineinteles The Human Body ce continua la Muzeul Antipa, iar imediat langa, poti trece si pe la MTR, unde este deschisa expozitia Razboiul impotriva Taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962).

Iar daca nici una din variantele de pana acum nu iti surad, sau poate in completarea lor, poti merge la un eveniment dedicat pisicilor - Expozitia Internationala Felina Sofisticat.

Sursa foto: captura southcountyjazz.org