Unde poti merge cel mai ieftin la film in Bucuresti - Preturile comparate ale biletelor

Pentru primele zile din timpul saptamanii, cinematograful digital The Light Cinema din Liberty Mall este cel mai ieftin. Este singurul cinematograf care are preturi fixe pentru proiectiile din zilele luni si marti indiferent de ora (promotia Crazy Monday & Tuesday) - 10 RON (digital) si 15 RON (3D), scrie PostModern.ro.

Miercuri si joi, insa, preturile de aici urca, asa ca, pentru filmele digitale, cele mai bune preturi le gasesti la Digiplex, Cinema City Cotroceni (AFI) si Sun Plaza: vezi in tabelul de mai sus.

In schimb, daca mergi la o proiectie 3D in timpul saptamanii, merita sa mergi la Hollywood Multiplex din Mall Vitan, unde gasesti preturi de 22 sau 23,5 RON in functie de ora, adica inainte sau dupa ora 17:00.

Hollywood Multiplex este cel mai avantajos si daca mergi la un film care ruleaza pe pelicula, fie in timpul saptamanii, fie in weekend.

Cele mai bune preturi la bilete in timpul saptamanii (Luni - Joi)

Preturile de la Digiplex (Mall Baneasa) sunt cele mai convenabile in weekend, exceptand proiectiile 3D de sambata si duminica seara: pentru un film digital inainte de ora 17:00 vei plati vineri 17 RON, sambata si duminica 22 RON, iar dupa ora 17:00 in toate cele 3 zile, 26 RON. Da, cei de la Digiplex au tarife separate pentru vineri fata de sambata si duminica, altfel decat celelalte cinematografe de mall. Tot aici, la preturile standard se adauga suplimente, in functie de ce facilitati alegi (de exemplu, daca optezi pentru un scaun Premium, vei adauga 4 lei la pretul biletului).

Un pret atractiv iti e oferit si pentru proiectiile 3D de vineri inainte de ora 17:00 - numai 25 RON, cel mai mic pret dintre toate alternativele.

Trecand la celelalte cinematografe, vedem ca pentru proiectiile 3D de weekend, cel mai convenabil cinematograf este Hollywood Multiplex, iar pentru filmele digitale, preturi bune gasesti si la The Light Cinema, AFI sau Sun Plaza.

Cele mai bune preturi la bilete in weekend (Vineri - Duminica)

Cititi mai multe pe portalul PostModern.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri