Filmul "Omul de Otel 3" a fost lider in box office-ul american de weekend, cu incasari-record de 175, 3 milioane de dolari pe teritoriul nord-american, devenind al doilea cel mai profitabil debut in cinematografele din regiune, dupa "Razbunatorii/ The Avengers", informeaza Hollywood Reporter.
Filmul care il prezinta pe Robert Downey Jr. in rol principal a avut incasari record si in cinematografele din China - 21, 5 milioane de dolari. "Razbunatorii" detine recordul de incasari in weekendul de debut, cu 207,4 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Povestea din "Iron Man 3" continua atat firul narativ din "Avengers", cat si pe cel din primele doua parti ale francizei "Iron Man", dar aduce o rasturnare suprinzatoare de situatie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes si supererou ori de cate ori are ocazia, este pus in situatia de a-si folosi inteligenta si inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fara a avea la dispozitie tehnologia si resursele financiare care erau o obisnuinta pentru el. Atunci cand universul sau este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt pusi in pericol, Tony Stark este nevoit sa faca fata amenintarii si sa isi salveze familia si concetatenii.

Pe locul al doilea in box office-ul nord-american s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Trage tare si te scoti/ Pain & Gain", care de data aceasta a avut incasari de 7,6 milioane de dolari. Aceasta comedie, in care Mark Wahlberg si Dwayne Johnson joaca rolurile unor antrenori de fitness din anii '90 dopati cu anabolizante, care decid sa devina infractori, este inspirata din fapte reale, relatate de presa din statul american Florida in 1999.

Pe pozitia a treia in clasament se regaseste "42", cu incasari de 6,2 milioane de dolari. "42" prezinta viata lui Jackie Robinson, primul jucator de culoare care a evoluat in elita baseball-ului american.

Superproductia hollywoodiana "Oblivion. Planeta uitata", un thriller SF cu Tom Cruise in rolul principal, s-a clasat pe locul al patrulea, cu incasari de 5,8 milioane de dolari. Acest film futurist, realizat cu un buget de productie de 120 milioane de dolari, care ii are pe afis si pe Morgan Freeman si Olga Kurylenko, a obtinut 17,4 milioane de dolari in cinematografele din Statele Unite si Canada, de vineri pana duminica.

Pe locul cu numarul cinci se regaseste animatia "Croods", care a avut incasari de 4,2 milioane de dolari. "Croods", care beneficiaza de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone, prezinta odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea.

Pe locul al saselea s-a clasat "Nunta cu peripetii/ The Big Wedding", care a avut incasari de 3,9 milioane de dolari. Robert de Niro, Diane Keaton, Robin Williams, Susan Sarandon, Katherine Heigl si Amanda Seyfried fac parte din distributia acestei pelicule.

Pe pozitia cu numarul sapte in box office-ul nord-american se regaseste "Mud", cu incasari de 2,2 milioane de dolari.

Pe locul cu numarul opt in clasament s-a clasat "Grozavul si puternicul Oz/ Oz the Great and Powerful", care a avut incasari de 1,8 milioane de dolari. Filmul, o noua productie Disney, ilustreaza originile celebrului personaj creat de L. Frank Baum. Din distributia filmului fac parte Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams si James Franco.

Pe pozitia a noua s-a clasat "Scary Movie 5", a cincea parte din aceasta serie de parodii-horror, cu incasari de 1,4 milioane de dolari. Top 10 este incheiat de filmul "The Place Beyond the Pines", cu Ryan Gosling, Bradley Cooper si Eva Mendes in distributie. Acesta a avut incasari de 1,3 milioane de dolari, weekendul trecut, in cinematografele nord-americane.

Sursa foto: www.imdb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri