Show-ul a inceput aproape de ora 21.00, cu piesa "Welcome to My World". A durat doar o melodie pana ce solistul trupei, Dave Gahan, sa scape de sacou si sa ramana in una dintre celebrele sale veste.

Hiturile trupei s-au armonizat cu filmele proiectate pe ecranele uriase din spatele scenei, montajele video fiind concepute de celebrul artist Anton Corbijn.

Spectacolul trupei a inclus in mare parte piese arhicunoscute, printre care s-au numarat "Angel", "Walking in my shoes", "Barrel of a Gun" si "A question of Time".

La jumatatea show-ului, Dave Gahan a fost inlocuit la microfon, pentru doua piese, de colegul sau de trupa Martin Gore.

Pentru bis, cand Dave Gahan a renuntat si la vesta, trupa a pastrat hiturile "Just Can't Get Enough" si "I feel you".

Sursa foto - iConcert.ro

Celebri pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu si-au dezamagit fanii nici de aceasta data, scena, a carei constructie a durat mai multe zile, fiind una cu adevarat speciala, unica in lume. Designul inovator a fost gandit de Anton Corbijn si are la baza elementele grafice care se regasesc si in noua identitate vizuala a trupei. Practic, logoul Depeche Mode a fost sursa de inspiratie pentru uriasele ecrane de proiectie ce asigura un spectacol video impresionant. Echipa de productie a trupei a venit la Bucuresti cu propriile instalatii de sunet si lumini, peste 700 de kilowati asigurand reusita unui show electrizant.

Membrii trupei Depeche Mode au sosit in Romania marti, in jurul orei 15.50, cu o cursa aeriana privata care a aterizat pe aeroportul Baneasa.

Concertul de la Bucuresti a fost al cincilea show din cadrul turneului de promovare a noului album "Delta Machine", dupa cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) si Sofia (12 mai).