Un concert pe care trupa britanica Depeche Mode il va sustine intr-un studio de televiziune american va fi difuzat in direct, cu ajutorul panourilor video uriase JumboTron, in celebra Times Square din New York, dar si pe internet, in luna martie, informeaza contactmusic.com, conform Mediafax.
Grupul Depeche Mode va participa la seria de concerte "Live on Letterman", transmise online pe 11 martie.

In aceeasi seara, grupul britanic va avea o aparitie speciala si in emisiunea de televiziune "The Late Show With David Letterman".

Concertul special pe care Depeche Mode il va sustine intr-un studio TV amenajat la Ed Sullivan Theater din New York va fi difuzat online pe site-urile CBS.com si Vevo si va fi transmis in direct pe panourile video uriase JumboTron amplasate in Times Square din New York. In cadrul acestui show, muzicienii britanici vor interpreta in premiera si cateva piese noi de pe urmatorul lor album, "Delta Machine".

Albumul "Delta Machine", asteptat cu nerabdare de fanii trupei britanice, va fi lansat pe 26 martie, si va fi sustinut printr-un turneu european de promovare, care va include si Romania.

Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile atat online, pe www.MyTicket.ro <http://www.MyTicket.ro>, cat si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, incepand de la 135 de lei.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 32 de ani si care insumeaza, pana in prezent, 12 albume de studio, vandute in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Radacinile Depeche Mode dateaza inca din 1976, cand Vince Clarke si Andrew Fletcher infiintau trupa No Romance in China. Dupa venirea lui Martin Gore si a lui Dave Gahan, ca solist vocal, in 1980, formula devine completa, iar numele se schimba definitiv in Depeche Mode. Trupa debuteaza cu piesa "Photographic", semneaza cu Mute Records si lanseaza albumul de debut, "Speak and Spell", in 1981. Dupa plecarea lui Clarke, grupul isi reface fortele bazandu-se pe compozitiile lui Martin Gore si lanseaza doua noi albume, "A Broken Frame" (1982) si "Construction Time Again" (1983).

"Some Great Reward", album aparut in 1984, a reprezentat pentru Depeche Mode afirmarea, atat din punct de vedere artistic, cat si comercial. Seria succeselor a continuat cu "Black Celebration" (1986), "Music for the Masses" (1987), iar in 1990, apare celebrul "Violator", continand hiturile "Enjoy the Silence", "Policy of Truth" si "Personal Jesus".

La inceputul anilor '90, perioada de maxima expansiune pentru muzica alternativa, Depeche Mode devine una dintre cele mai de succes formatii din lume, iar LP-ul "Songs of Faith and Devotion" intra in topuri direct pe locul 1. Dupa o pauza de patru ani, in 1997, Depeche Mode revine cu albumul "Ultra", promovat de hituri precum "Barrel of a Gun" si "It's No Good", material urmat, in 2001, de "Exciter".

In octombrie 2005, Depeche Mode a lansat albumul de studio cu numarul 11, "Playing The Angel", iar turneul de promovare a materialului, "Touring The Angel", a inregistrat vanzari de peste 1,8 milioane de bilete in Europa si, pentru prima data in istoria trupei, a ajuns in Romania.

In 2009, trupa britanica si-a lansat cel de-al 12-lea album, "Sounds of the Universe". In acelasi an, Depeche Mode, care avea programat si un concert la Bucuresti, in cadrul "Tour of the Universe", a luat o pauza de turneu, anuland o serie de show-uri, inclusiv cel din Capitala, din cauza ca solistul Dave Gahan, s-a imbolnavit. Acesta a fost spitalizat de urgenta, pe 12 mai 2009, la Atena, fiind suspectat de gastroenterita.

Ulterior, acesta a fost operat de o tumoare canceroasa la vezica urinara. Trupa si-a reluat turneul in iunie 2009, la Leipzig, in Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri