Compania continua parteneriatul de succes cu Televiziunea Romana, asigurand suportul logistic si de transport pentru delegatia oficiala a Romaniei la Concursul Muzical Eurovision din Malmo, Suedia.

Aflata la cea de-a 58-a editie, competitia muzicala are loc in Malmo, Suedia, ca urmare a castigarii editiei precedente de catre Loreen cu piesa „Euphoria”.

DB Schenker a asigurat intreg procesul logistic si de transport al reprezentantiilor Romaniei la Malmo. Recuzita, precum si echipamentele muzicale utilizate de delegatia Romaniei au fost transportate la inceputul lunii mai.

"Datorita serviciilor noastre complexe, am reusit si de aceasta data sa transportam toate echipamentele din Romania in timp util si in conditii optime, la una dintre cele mai prestigioase competitii muzicale” declara dl Albin Budinsky, CEO DB Schenker Romania.

Colaborarea dintre DB Schenker si Televiziunea Romana a inceput in anul 2009, cand Romania a fost reprezentata de interpreta Elena Gheorghe, urmand colaborarile din 2010 si 2012, cand pe scena Eurovision au urcat Paula Seling si Ovi, respectiv trupa Mandinga.


Oferind cea mai complexa gama de servicii logistice si de transport, DB Schenker este expeditorul numarul 1 în Romania. Cu 6 sucursale si peste 60 de puncte de lucru raspandite in toata tara, DB Schenker detine o acoperire national„ totala, cu timpi de tranzit bine definiti. Cei peste 1.150 de angajati asigura expertiza necesar„ in operarea transporturilor pe plan national sau in traficul international, in regim de grupaj sau de camioane complete. De asemenea, compania cuprinde in portofoliul sau servicii de transport feroviar, expeditii maritime si aeriene, dar și operatiuni portuare si de vamuire.