Primul weekend al lunii iulie ne aduce festivalul de muzica: B’ESTFEST Summer Camp, pana acum cativa ani cel mai asteptat festival al verii, transformat intr-un eveniment de rutina si fara artisti wow. Anul acesta vor canta cei de la Texas, plus multe nume nu prea cunoscute, asa ca gandeste-te bine daca merita sa mergi pana in comuna Tunari, unde se desfasoara, scrie PostModern.ro.

La capitolul film, weekendul acesta se anunta unul plin de premiere cinematografice. Astfel, incepand de vineri poti urmari filmul The Lone Ranger, care spune povestea unui politist texan, ce supravietuieste unui atac al unei bande de talhari datorita unui razboinic amerindian (Johnny Depp). Filmul reprezinta o noua colaborare intre regizorul Gore Verbinski si Johnny Depp, dupa seria Pirates of the Carribean si animatia Rango.

Tot in acest weekend are premiera si partea a doua a animatiei Despicable Me, in care Gru (vocea lui Steve Carell) este recrutat de o organizatie care lupta impotriva criminalitatii pentru a se folosi de postura lui de fost raufacator pentru a prinde alti infractori.

Un film nominalizat la Oscar in 2012 la categoria cel mai bun film strain va ajunge si la noi in cinematografe. No este o drama istorica, ce se desfasoara la sfarsitul anilor ’80 in Chile, cand cetatenii sunt indemnati sa voteze ca dictatorul Augusto Pinochet sa ramana la putere.

Iar pentru cei care prefera filmele cu vampiri, vor putea urmari o astfel de poveste intr-un film regizat de Neil Jordan (Interview with the Vampire, serialul The Borgias), Byzantium.

La teatru, in acest weekend, poti vedea Marea iubire a lui Sebastian, care se va juca sambata, de la ora 19:00 la Godot Café Teatru. Spectacolul, in care joaca Marius Manole, Rodica Mandache, Ioana Macaria si Istavan Teglas, prezinta povestea de iubire dintre actrita Leny Caler si dramaturgul, criticul si scriitorul Mihail Sebastian.

Tot la Godot Café Teatru, sambata, incepand cu ora 22:00 se va juca O piesa desantata, o comedie, in care doua cupluri vor sa experimenteze o noapte de sex in patru.

Pentru cei care vor sa aiba parte de o seara de weekend cu muzica buna, cea de a doua editie a festivalului ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More se va defasura in Piata George Enescu. Printre artistii care se vor afla in concert se numara Sebastian Spanache Trio (RO), Mircea Tiberian, Aleea Cosmonautilor feat. Chris Dahlgren & Christian Lillinger + Nadia Trohin (RO/DE/USA), Eugen Gondi Trio (NDL /RO), Tomasz Stanko US Quartet (PL), Medeski & Martin & Wood (USA), James Carter Organ Trio (USA) si multi altii. Intrarea este libera.

Sursa foto: captura imdb.com | Toate drepturile rezervate - Universal Pictures 2013

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri