Recomandari pentru weekendul 2-4 august

Se pare ca evenimentele au intrat si ele in vacanta, insa chiar si cei care inca mai ratacesc prin Bucuresti vor gasi cateva evenimente interesante de petrecere a timpului liber. Asadar, dupa Rock the City si Sting, Joe Cocker isi anunta weekendul acesta prezenta pe una din scenele din Bucuresti. Concertul va avea loc duminica la Sala Palatului, scrie PostModern.ro.

Premiera cinematografica a weekendului este filmul de actiune Red 2 cu Bruce Willis, John Malkovich, Anthony Hopkins si Mary-Louise Parker. Grupul de fosti agenti CIA se reuneste pentru a localiza un dispozitiv nuclear portabil disparut.

Tot pentru iubitorii de film este bine de stiut ca in Parcul Tineretului se desfasoara in continuare Caravana Metropolis, ce iti aduce cele mai bune filme ale anului 2012. Programul acestui sfarsit de saptamana cuprinde filmele Twice Born, The Hunt si A Royal Affair, care vor rula incepand cu ora 21:30.

O alta modalitate de a-ti petrece serile de weekend o reprezinta Poiana Urbana, ce se desfasoara in Piata Universitatii, unde au loc concerte sau proiectii de filme.

De asemnea, expozitia GOOD GIRLS – Memorie, dorinta, putere de la Muzeul National de Arta Contemporana si expozitia Publicitate si Design la inceputul secolului XX, care cuprinde creatii ale artistului Lucian Bernhard, de la Muzeul National de Arta al Romaniei, pot fi vizitate in continuare pana la sfarsitul lunii septembrie.

Iar daca vrei sa descoperi o parte din istoria Bucurestiului esti invitat sa participi la traseul cultural Cu bastonul prin Bucuresti, sambata de la ora 11:00 si duminica de la ora 18:00. Punctul de plecare este Cercul Militar National.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri