Recomandari pentru weekendul 23-25 august

Se anunta din nou un weekend plin de premiere cinematografice, la fel ca si weekendul trecut. Incepand cu acest sfarsit de saptamana poti urmari filmul romanesc Sunt o baba comunista, in regia lui Stere Gulea, cu Luminita Gheorghiu in rolul principal. Povestea urmareste conflictul dintre mama si fiica.

Jobs se numara de asemenea printre premierele saptamanii. E vorba despre povestea viatii fondatorului companiei Apple, interpretat de Asthon Kutcher.

Daca vrei sa vezi o comedie PostModern.ro recomanda Girl Most Likely cu Kristen Wiig, Matt Dillon si Annette Bening. Filmul spune povestea lui Imogene (Kristen Wiig) si, din nou ca si in Sunt o baba comunista, relatia dintre fiica si mama.

Nu uita nici de Caravana Metropolis, proiect care continua, incepand de saptamana aceasta, in Parcul Titan. Weekendul acesta se anunta filme foarte interesante In Their Skin, Los Amantes Pasageros si Moonrise Kingdom.
Daca ai bifat prea mult film in ultimul timp, iti recomandam si un eveniment de teatru: Festivalul Undercloud 2013, unde vei putea urmari, pe langa piesele de teatru independente din acesta stagiune, si spectacole-concert, de lectura, teatru aerobic sau spectacole de absolvire de la UNATC.
Pe langa festival, sambata la Godot Cafe-Teatru se va juca spectacolul O piesa desantata, despre doua cupluri care se intalnesc pentru o noapte de sex in patru. Din distributie fac parte Lia Bugnar, Marius Manole, Radu Iacoban, Dorina Chiriac si Andrei Hutuleac.
In continuare, in Piata Universitatii se desfasoara Poiana Urbana. Din programul acestui weekend fac parte concerte ale trupelor Manfellow, Roadkill Soda si Superhiks, proiectie a concertului celor de la Kaiser Chiefs sustinut la Ellon Road si festivalul de film TIMISHORT.
Daca vrei sa descoperi o parte din istoria Bucurestiului, iti reamintim ca in fiecare sambata de la ora 11:00 si duminica de la ora 18:00 poti porni intr-o calatorie pe traseul cultural Cu bastonul prin Bucuresti. Traseul dureaza doua ore, iar punctul de plecare este Cercul Militar National.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri