Premierele de film ale saptamanii incep cu mult-asteptatul Beasts of the Southern Wild, filmul care a stabilit recordul celei mai tinere actrite nominalizate la premiul Oscar - micuta Quvenzhané Wallis de numai 9 ani.

Tot in acest weekend vin in cinematografe un film SF cu Tom Cruise, Morgan Freeman si Olga Kurylenko - Oblivion si o comedie cu Paul Rudd si Tina Fey - Admission. Daca nu ai ajuns inca la proiectiile din cadrul Festivalului International de Film NexT, o poti face pana duminica inclusiv.

Daca te indrepti spre teatru, e bine sa stii ca la cafeneaua Godot poti alege intre Forma lucrurilor, Fa-mi loc sau Marea iubire a lui Sebastian. Teatrul Odeon te invita la Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita, iar la Bulandra poti merge la Ivanov, in regia lui Andrei Serban, sau la comedia Obiceiuri necurate.

Citeste si:

La Teatrul National se joaca Fata din curcubeu si spectacolul Toti fiii mei, cu Victor Rebengiuc in rol principal. Iar daca nu ai vazut pana acum Tarul Ivan isi schimba meseria, un spectacol adaptat dupa o piesa semnata Mihail Bulgakov, ai din nou ocazia in aceste zile.

Daca faci un drum pana la MNAC, vei putea vizita atat noua expozitie semnata Mircea Cantor, cat si pe cea dedicata artei lettriste. The Human Body continua la Muzeul Antipa, Intre Est si Vest la MNAR, iar MTR-ul iti prezinta Razboiul impotriva taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962).

Incheiem cu doua recomandari de targuri la ceainaria Serendipity are loc editia din aprilie a Yard Sale, iar Sala Dalles gazduieste cea de a zecea editie a targului V for Vintage.

Sursa foto: captura imdb.com