Scurtmetrajul "Mariana", in regia lui Cristian Mungiu, va fi proiectat, pe 8 septembrie, in incheierea primei editii a Festivalului International de Scurtmetraje Tenerife Shorts, eveniment care va avea loc in perioada 5-8 septembrie, informeaza Institutul Cultural Roman din Madrid.

De asemenea, Tenerife Shorts 2013 prezinta, de asemenea, scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman", in regia lui Tudor Giurgiu, castigator al premiului pentru cel mai bun scurtmetraj european in 2012, acordat de Academia Europeana de Film. Acesta face parte din sectiunea "Academia del Cine Europeo: Short Matters!", ale carei proiectii unice vor avea loc sambata, 7 septembrie, de la ora 17, duminica, 8 septembrie de la ora 17 si tot duminica, de la ora 21:30, scrie Mediafax.

In cadrul programului de inchidere, vor fi proiectate si "La cantante", de Rafael Navarro (Spania, 2012, 22') si "Au revoir", de Toni Barrena (Spania, 2011, 12'). Ulterior, se vor proiecta filmele premiate in cadrul Festivalului de scurtmetraje.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
O productie romaneasca, in topul celor mai bune filme din lume