TNT Brothers organizeaza in perioada 26-29 septembrie editia a V-a a Bucharest Skydiving Boogie, primul festival de parasutism dedicat atat amatorilor, cat si parasutistilor cu licenta.

Timp de 4 zile, participantii pot sari pentru prima data in tandem alaturi de un instructor profesionist de la 4.200 de m.

Cei care aleg sa sara vineri cu parasuta pot face parte din recordul national cu cei mai multi romani care experimenteaza pentru prima data un salt cu parasuta in tandem in aceeasi zi.

In plus, sambata si duminica, echipa TNT Brothers realizeaza o serie de demonstratii in aer, printre care si un nou record: o prindere in cadere libera realizata de 24 parasutisti. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si doua Pilatus Porter.

Locatia este comuna Clinceni, judetul Ilfov, la 16 km de Bucuresti.

Citeste si:
Povestea omului care a inceput sa zboare inca de cand nu se nascuse
Povestea omului care a...

Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Se redeschide unul dintre cele mai frumoase muzee bucureștene
Setari Cookie-uri