Dumitrita Hartie: PRsta cu capul in nori si cu picioarele pe pamant. Eugenia Dobrescu: specie frumoasa - Mamica/ Anteprenor. Florin Dobre - artist-ul care presara pasiune in tot ce face. Si ... echipa de copii de la Avenor - Creatori de viitor! Am "alergat" dupa acesti oameni grozavi o saptamana; in Marathon a fost randul lor ;-)

Alaturi de alergatorii amatori si profesionisti au luat startul la probele de stafeta si semi maraton, vedete ale sportului romanesc, multiple campioane mondiale si olimpice: echipa de stafeta formata din 4 campioane olimpice la canotaj care impreuna au obtinut 14 medalii de aur: Georgeta Andronache, Viorica Susanu, Doina Ignat si Camelia Mihalache, alaturi de sportivele care au concurat la semi maraton, Ana Maria Branza- multipla campioana olimpica la scrima si Camelia Lupascu- campioana olimpica la canotaj.

Citeste si:

Ne-am infiltrat, si scuze daca am deranjat ;-) Am avut o pofta grozava sa vorbim cu toata lumea... Felicitari! Spectaculos cati oameni frumosi au aceasta Pasiune! Este poate evenimentul care aduna cele mai multe cauze ... Avem in laborator inca o pastila, cu personajele pe care le-am urmarit in saptamana dinaintea Maratonului. Stay tuned! Descopera-te! Urmeaza-ti Pasiunea! Credits to: Germain Kanda, Andrei Gherasim, Roger Vladoianu - Kolectiv, Serban Ciusca.

Incepand cu anul 2008, Bucurestiul a fost inclus in circuitul international al maratoanelor, alaturandu-se astfel celorlalte capitale europene care gazduiesc astfel de competitii in fiecare an.