Potrivit presei americane, actrita in varsta de 38 de ani, care a suportat o dubla mastectomie in februarie, a generat un veritabil "razboi al licitatiilor" pentru achizitionarea drepturilor de publicare a autobiografiei ei, iar pretul pe care editurile ar fi dispuse sa il plateasca a ajuns deja la 50 milioane de dolari, scrie Mediafax.

O sursa dintr-o editura americana a declarat pentru publicatia Daily Star Sunday: "Oricare va fi editura care va obtine semnatura ei va sta pe o mina de aur".

"Cartea ei are garantata prima pozitie pe lista bestsellerurilor practic din orice tara din lume", a adaugat aceeasi sursa.

Un prieten al celebrei actrite americane a dezvaluit faptul ca Angelina este de parere ca "acesta este un moment potrivit" pentru a-si scrie autobiografia si ca nu doreste sa se razgandeasca in aceasta privinta.

"Si-a dorit dintotdeauna sa faca asta, iar acum crede ca este momentul potrivit. Nu a avut niciodata parte de atat de multa pace si de atat de multa implinire in viata ei", a spus aceeasi sursa.

Citeste si:

"Exista niste demoni in trecutul ei, dar acum se afla intr-o zona in care se simte suficient de confortabil din punct de vedere mental si spiritual pentru a scrie despre ei cu onestitate si pentru a-i include in context. Niciun subiect - in afara acelora care ar putea sa afecteze viata privata a copiilor ei - nu va fi considerat un tabu", a adaugat sursa.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Anul trecut, in luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.