Fosta Posh a trupei Spice Girls, care, in ultimii ani, a devenit designer de moda, va scoate la vanzare pantofi si articole vestimentare, printre care se afla creatii Dolce & Gabbana, Jimmy Choo si Roberto Cavalli, unele dintre acestea apartinand lui David Beckham.

Din vanzarea acestor articole se asteapta sa se stranga cateva mii de lire sterline, care vor fi donate supravietuitorilor taifunului Haiyan, ce s-a abatut asupra arhipelagului din sud-estul Asiei pe 10 noiembrie.

"Zeci de articole din garderoba cuplului vor fi puse in vanzare vineri, la magazinul Crucii Rosii din Kensington & Chelsea, specializat in haine de designer. Banii stransi ii vor ajuta pe cei afectati de taifunul din Filipine", se arata pe site-ul Crucii Rosii britanice.

Citeste si:

Taifunul din 10 noiembrie, care a facut ravagii in Filipine, s-a soldat cu peste 10.000 de morti si a lasat mii de oameni fara adapost, fiind unul dintre cele mai mari dezastre naturale din istoria moderna.

Victoria Beckham, in varsta de 39 de ani, s-a remarcat in calitate de membra a grupului Spice Girls, iar in ultimii ani a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii.

Victoria s-a casatorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au patru copii impreuna: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.