Romanii nu se uita la bani cand vine vorba de aspect: platesc pana la 1.000 de euro pentru o luna la sala

Fie vreme buna, fie vreme rea, romanii cu bani investesc in aspectul lor fizic si in relaxare. Laurentiu Ciocirlan, club manager in cadrul retelei de centre de fitness World Class, a declarat pentru wall-street.ro ca manageri si antreprenori din Romania platesc pana la 1.000 de euro pentru o luna la sala de fitness.

"Criza se resimte si in domeniul nostru, insa nu foarte tare. Oamenii investesc in continuare in sanatatea si in starea lor de bine si nu fac rabat de la sport sau relaxare. Unele persoane chiar se relaxeaza tragand de fiare in perioade foarte stresante, ca cea actuala", a explicat Ciocirlan.

Astfel, Ciocirlan a adaugat ca suma medie alocata de clientii World Class variaza intre 500 si 1.500 de euro pe an, insa sunt si clienti care platesc aceste sume intr-o luna.

"Multi oameni de business si antreprenori platesc pana la 1.000 de euro pentru programe de fitness asistate de instructor personal. Sunt persoane care vor sa aiba garantia rezultatelor si platesc pentru asta", a adaugat Ciocirlan.

El a precizat ca mare parte dintre clientii World Class sunt femei.

Citeste si:
Gabriela Firea le oferă pensionarilor gantere și un voucher la sala...
Gabriela Firea le oferă...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Managerul centrului World Class din cadrul The Grand a adaugat ca se asteapta ca rezultate companiei sa fie pe plus in acest an, datorita fidelizarii clientilor prin investitiile realizate.

"Anul 2013 a fost o provocare pentru echipa de vanzari pentru a putea obtine rezultate bune si reusim sa iesim pe plus datorita cresterii numarului de clienti. Anul acesta am investit 100.000 de euro in centru, iar pentru anul viitor planuim investitii de 150.000 euro in schimbarea unor echipamente", a adaugat Ciocirlan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri