Zilele lui Zamfirescu: o strada din centrul Bucurestiului, deschisa pietonilor pentru balci ca pe vremuri

Strada Putul lui Zamfir din zona Dorobanti-Floreasca din Bucuresti va fi inchisa traficului auto pe 12 si 13 iulie pentru un balci ca pe vremuri.

La evenimentul "Zilele lui Zamfir…escu", bucurestenii sunt invitati pe Putul lui Zamfir sa savureze limonada cu sifon si delicatese italienesti, britanice, raw-vegan si multe altele. La eveniment sunt asteptati si copiii, pentru care vor fi pregatite ateliere de pictura pe sticla si origami, si vor face cunostina cu clovni. Pentru parinti vor fi prezenti artizani si designeri romani de haine si accesorii.

Evenimentul "Zilele lui Zamfir…escu" se va incheia cu prezentari de moda, concerte (Viky Red, Alina Marian) si DJ sessions. Cei care doresc sa participe si sa se tina la curent cu vestile despre balciul din Sectorul 1 pot accesa pagina evenimentului de pe Facebook.

zilele lui zamfirescu, putul lui zamfir

Sursa foto: Captura strazibucuresti.ro

Citeste si:
Reportaj Street Delivery: Metafore bucurestene pe Arthur Verona
GALERIE FOTO Street...

Business-urile de aici s-au decis ca macar o data pe an sa inchida strada, redand-o astfel traficului pietonal, in dorinta de a readuce la viata atmosfera veche de ulita importanta in existenta urbei Bucurestiului de sec. XIX, caci strada adapostea unul din putinele Puturi cu apa potabila, in jurul caruia o comunitate intreaga isi traia viata.

Anul acesta, 2014, Leonidas, Experiment Point, The London Street Bistro, Pascal Delmotte, Maastricht School of Management Romania, Kuxa Studio, Fonogram, Divanissimi, Grano, ArtXpert, Rawdia, inCad Publimedia, Ethic Wine si Tasting Room va asteapta cu totii pe strada.

"Zilele lui Zamfir…escu" este inspirat din conceptul Street Delivery, desfasurat din 2006 in fiecare an pe strada Arthur Verona din Bucuresti si ulterior dezvoltat in alte orase din tara.

Sursa foto: Captura Zilele lui Zamfirescu/Facebook.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri