Dar... cum ar fi sa renunti la „trebuie”, la kitsch si la clisee? Cum ar fi sa devii gentlemanul care o face fericita si sa ii oferi flori, pentru simplul motiv ca... EA te face fericit? Gandeste-te un pic la toate acele momente frumoase prin care ati trecut impreuna, la acele momente in care ea iti zambeste, in care te tine de mana, in care e alaturi de tine orice ar fi, in care iti spune ca te iubeste, in care e mandra de tine, in care te face sa te simti cu adevarat barbat!

Hai, zambeste si spune-i „Multumesc” pentru toate aceste momente in care te face fericit! Nu privi sarbatoarea Sfantului Valentin ca pe o zi in care „trebuie” sa ii dai ceva, ci ca pe un motiv in plus sa o faci fericita. Si stii deja ca o femeie fericita este Raiul pe pamant!

Comanda-i florile preferate si noi i le trimitem oriunde s-ar afla, in tara sau strainatate, chiar in acea zi. Ia-o prin suprindere si trimite-i-le in locuri in care nu s-ar astepta sa le primeasca. Spune-i „Multumesc, pentru ca ma faci cel mai fericit barbat din lume!” si arata-i aprecierea pe care chiar o merita. Da, prietenele ei vor fi invidioase si te vor idolatriza, iar barbatii lor vor face tot ce le sta in putinta sa fie ca tine, pentru a le face fericite. Cat despre EA... hai sa spunem doar atat: EA va ramane intotdeauna femeia fericita din viata ta! Pentru ca TU esti barbatul ei care o face fericita! Si totul printr-un gest atat de simplu, cu un buchet de flori de Sf. Valentin!

Iar daca ai nevoie de idei prin care sa o faci constant fericita, noi, creativii de la Roflora, te ajutam sa pui la punct toate detaliile unor surprize placute pentru ea!