Beraria H din nordul Capitalei, cea mai mare din sud-estul Europei, anunta cooptarea chef-ului Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie.

Catalin Scarlatescu a fost anterior chef la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Capitala.

"Responsabilitatile lui Scarlatescu nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparatele din meniul berariei, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie”, anunta reprezentantii localului Beraria H.

Beraria H a fost lansata in septembrie 2014 cu o investitie de 3 milioane de euro. In prezent, localul are in medie 2.000 de clienti pe zi, iar in zilele de varf ajunge si la 4.000 de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri