Au inceput pregatirile pentru Revelionul 2019 in Bucuresti. Mai multe restaurante si-au publicat deja ofertele: petreceri cu invitati speciali si meniuri cu bucate alese. Toate pachetele ofera reduceri pentru copii.

Palatul Ghica Tei

La trecerea dintre ani, la Palatul Ghica Tei se organizeaza un spectacol cu muzica live, sustinut de Adelly (voce) si Laurentiu (saxofon), acompaniati de DJ Criss, potrivit anuntului publicat pe site-ul oficial. Pentru petrecerea de Revelion 2019, gazdele vor pregati un bufet cu mancaruri alese si un open bar cu bauturi fine.

Tariful pentru seara de Revelion 2019 la Palatul Ghica Tei este 490 lei de persoana. Copiii cu varsta pana in 12 ani beneficiaza de o reducere de 200 lei din pretul biletului. Pentru rezervare se plateste un avans de 200 lei, nerambursabil, pana la data de 15 noiembrie. Tarifele includ mancare tip bufet suedez si bautura open bar. De asemenea, oaspetii vor avea loc de parcare gratuit.

The President

Foto: Shutterstock.com

Restaurantul The President din Parcul Tei si-a anuntat deja oferta pentru petrecerea de Revelion 2019. Oaspetii vor avea parte de un spectacol cu muzica live si artificii si un meniu festiv si open bar. Meniul de Revelion 2019 va cuprinde o gustrare rece, peste, un fel principal si un pachet de bauturi. La trecerea dintre ani, toti petrecaretii vor ciocni un pahar de sampanie.

Tariful pentru petrecerea de Revelion 2019 este 400 de lei, iar copiii vor avea reducere. Pentru cei mici, biletul costa 250 de lei. Pentru adolescenti intre 14 si 18 ani tariful este de 350 lei.

Caru' cu bere

De Revelion 2019, la Caru' cu bere se va organiza un bal vienez. Din programul artistic de la restaurantul Caru' cu bere vor face parte Orchestra Wiener Walzer, dansuri de socierare, grupul Contessina, program DJ, dansuri latino, colinde traditionale si obiceiuri in noaptea dintre ani. La restaurantul Muzel Berii, programul artistic arata in felul urmator: recital Cafe Concert, program DJ, muzica traditionala romaneasca, petrecere cu Taraful Caru' cu bere, dansuri latino, colinde traditionale.

Pretul unui bilet la Balul Vienez de Revelion la Caru’ cu bere este 525 lei. Cei care achita integral pretul biletului pana pe 15 noiembrie vor primi o reducere de 10%. Copiii in varsta de pana la 10 ani beneficiaza de 50% discount din pretul total si un meniu special creat pentru ei. Locurile sunt considerate rezervate numai dupa achitarea a minim 25% avans din valoarea totala a unui bilet si semnarea contractului. Diferenta trebuie platita pana pe 20 decembrie 2018.

Hanu' Berarilor

Foto: Shutterstock.com

La Hanu' Berarilor, la trecerea dintre ei se organizeaza Gastrovelion 2019. Programul artistic incepe la ora 21.00 cu muzica de petrecere, dansuri latino si de cabaret si obiceuri la romani. Bucatarii restaurantului vor pregati bucate pe alese si deserturi gustoase. Un open bar va fi pus la dispozitia oaspetilor.

Pretul unui bilet pentru petrecerea de Revelion 2019 este de 520 de lei de persoana. Cei care achita biletul integral pana la data de 15 noiembrie vor primi o reducere de 10%. Copiii beneficiaza de 50% reducere din pretul intreg al biletului si vor avea un meniu special creat pentru ei.

Beraria H

La Beraria H, in noaptea de Revelion 2019 va fi spectacol atat pe scena, cat si in farfurie. Delia si Provincialii vor asigura un show demn de noaptea de Revelion, iar bucatarii vor pregati peste 50 de mancaruri gustoase, alaturi de un open-bar cu bauturi fine.

In functie de zona aleasa, preturile biletelor variaza intre 450 de lei si 750 de lei. Contravaloarea poate fi achitata in 2 transe: 200 lei avans nerambursabil pentru rezervarea locului si restul sumei pana pe 15 noiembrie 2018. Copiii cu varste pana in 12 ani beneficiaza de 200 lei discount, loc la masa si meniu complet.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri