Ne apropiem incet, dar cu pasi repezi de finalul lui 2019. Vom lasa un alt an in urma si suntem bucurosi si pregatiti cu obiective, dorinte si planuri pentru noile provocari din anul care va urma.

Te asteptam sa petreci noaptea dintre ani cu noi la Sheraton Bucharest Hotel in inima orasului.
O seara de neuitat, doua petreceri diferite, Platinum Ballroom & Avalon Restaurant la - 700 lei per persoana, muzica live si dj, preparate delicioase si o atmosfera de 5 stele. Toate acestea construiesc reteta distractiei in noaptea de revelion.

Trebuie sa stii ca pentru tine si gasca ta de prieteni putem construi o oferta personalizata, iar cu o rezervare si o plata integrala pana la 1 Decembrie 2019 primiti un discount adtitional de 50 de lei. Nu am uitat nici de voi, clientii nostri fideli care ati petrecut alaturi de noi anul trecut, anul acesta va rasplatim cu un discount de fidelitate de 50 de lei.

Meniurile cu influente internationale si romanesti, open bar-ul cu bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru toate gusturile, decoratiunile de sarbatoare, de toate acestea si nu numai, te poti bucura pe 31 decembrie, iar ca rasfatul sa fie complet ti-am pregatit si pachete cu camera inclusa incepand de la 100 euro per persoana si o editie speciala de Brunch Deluxe pe 1 Ianuarie la pretul de 250 lei / adult si copii peste 12 ani, 125 lei pentru copii cu varste cuprinse intre 6-12 years, iar gratuit pentru copii sub 6 ani.

Alegeti una dintre ofertele hotelului Sheraton si veti avea posibilitatea de a petrece o seara minunata cu prietenii, intr-un cadru ambiental de exceptie. Profitati de ultimele locuri disponibile si contactati-ne pentru o rezervare.

Pentru mai multe detalii legate de pachete si preturi, ne puteti scrie pe adresa revelion@sheratonbucharest.com sau ne puteti apela la numarul de telefon: +40 755 123 480.

Diversitatea si versatilitatea saliilor din cadrul hotelului Sheraton Bucharest va permit sa organizati atat receptii de dimensiuni mai mici, cat si petreceri grandioase. Alege dintr-o varietate de spatii functionale, bucurandu-te de stralucirea si ambianta eleganta pe care le ofera hotelul.

Platinum Ballroom

Cea mai spectaculoasa sala a hotelului impresioneaza prin mobilierul elegant si sistemul de lumini personalizat. Spatiul de 300 de metri patrati poate primi pana la 170 de invitati si ofera o terasa exterioara privata.

Avalon Restaurant

Avalon isi intampina musafirii cu un design elegant si un spatiu potrivit pentru 100 de persoane, fiind ideal pentru evenimentele restranse.

Pe tot parcursul planificarii, colegii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune solutii, astfel incat petrecerea voastra sa fie asa cum ati visat.

Despre Sheraton Bucharest Hotel

Situat in centrul oraşului Bucureşti, la caţiva paşi de principalele linii de transport public, Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri, in 130 de tari.

Hotelul ofera o gama completa de facilitaţi, cum ar fi acces gratuit la internet WiFi de mare viteza şi serviciu de concierge. Cele 270 de camere şi suite sunt dotate cu patul Sheraton Sleep Experience®, TV cu ecran plat şi opţiuni de divertisment in camera.

Experienta culinara oferita de restaurantele Avalon, respectiv Benihana combina ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gatit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale de design.

Va puteţi incepe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de inot in piscina Skyview Pool SPA, care işi aşteapta oaspeţii cu panorama asupra cerului dar si asupra orasului. Piscina incalzita este dotata cu un sistem special de inot contra unui curent de aer sau apa, 3 zone de hidromasaj şi 2 fantani pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completa de rasfaţ este disponibila si o gama variata de tratamente SPA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri