Ne apropiem incet, dar cu pasi repezi de finalul lui 2018, vom lasa un alt an in urma si suntem bucurosi si pregatiti cu obiective, dorinte si planuri pentru noile provocari din anul care va urma.

Hotelul Sheraton din centrul Bucurestiului, a pregatit pentru tine 3 petreceri diferite pentru seara ce marcheaza trecerea dintre ani. Pregatirile sunt in toi pentru a crea o atmosfera perfecta de sarbatoare si pentru a oferi cele mai bune servicii si o petrecere cu adevarat memorabila.

Oferta include spatii ample, elegante, o atmosfera intima, pachete de servicii premium cu preparate rafinate si divertisment pentru toate gusturile. Totul este centrat pe experienta oaspetilor si pe calitate, elemente fundamentale pentru hotel Sheraton.

Varietatile culinare rafinate si meniurile cu influente internationale, open bar-ul cu bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru toate gusturile, decoratiunile de sarbatoare, mesele festive, precum si alte optiuni oferite de Sheraton Bucharest Hotel, vor adauga un plus de valoare momentelor speciale si reprezinta doar cateva din facilitatile ofertei de Revelion. Puteti alege unul dintre pachetele ce pornesc de la 600 lei de persoana la restaurantul Avalon, 800 lei in salile Platinum si Iridium, la toate acestea adaugandu-se, in functie de preferintele dumneavoastra, pachetele cu cazare inclusa, ce incep de la 1150 lei de persoana.

Alegeti una dintre ofertele hotelului Sheraton si veti avea posibilitatea de a petrece o seara minunata cu prietenii, intr-un cadru ambiental de exceptie. Profitati de ultimele locuri disponibile si contactati-ne pentru o rezervare.

Pentru mai multe detalii legate de pachete si preturi, ne puteti scrie pe adresa revelion@sheratonbucharest.com sau ne puteti apela la numarul de telefon: +40 755 123 480.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri