Pentru ca da, domnilor, noi chiar credem ca sunteti mai buni decat ceilalti si ne mandrim cu asta. Dar... nu e de ajuns doar sa ne laudam noi cu voi si sa spunem tuturor ce barbati faini avem. Trebuie sa faceti si voi cateva gesturi frumoase, pentru ca un pic de efort de genul asta nu a omorat niciodata pe nimeni.

Asa ca, hai sa le aratam celorlalti cum se iubeste cu adevarat o femeie si ce inseamna sa iubesti romaneste. Pentru noi, a iubi romaneste inseamna a iubi cu pasiune si a gasi fericirea in lucrurile simple. Sa fim surprinse cand ne asteptam mai putin, sa primim un buchet cu florile preferate, sa citim un mesaj simpatic care sa ne smulga acel zambet care voua va place atat de mult.

Si indiferent unde ne-am afla in lumea asta mare, chiar daca suntem la kilometri distanta unii de ceilalti, tot ne puteti surprinde si rasfata! Ii aveti ca si ”complici de surprize” pe creativii de la floraria online Roflora, care livreaza flori proaspete oriunde in Romania si in strainatate in maxim 4 ore de la preluarea comenzii. Iar optiunile sunt mai mult decat ofertante, pentru ca Roflora este reprezentant Teleflor International.

Asadar, daca vreti sa contribuiti la cresterea numarului de femei fericite din Romania care se mandresc cu barbatii lor, acum e sansa voastra! De Dragobete, dovedim impreuna ca dragostea e al naibii de frumoasa cu un strop de pasiune romaneasca si un buchet de flori proaspete. Domnilor, ridicati stafeta si aratati ce stiti!