Eu nu fumez, insa personal am rezerve in privinta reglementarilor de tip administrativ in acest domeniu. Restaurantul este al unui investitor care este in masura sa ia singur deciziile potrivite pentru afacerea lui. Iar un client este liber sa intre sau nu intr-un restaurant in masura in care fumul este deranjant. Daca cumva fumatorii sunt mai numerosi, a-i priva pe antreprenori de clienti este nepotrivit. Pana la urma privezi si consumul in general.

Piata va regla aceste aspecte, sunt sigur ca vor aparea si restaurante pentru nefumatori in masura in care piata o va cere. Chestiunea cu fumatul care dauneaza se rezolva, de asemenea, la nivel individual. Este treaba mea daca vreau sa imi fac singur rau. Din aceasta perspectiva nu cred ca interzicerea reclamelor la tigari este un lucru bun, pur si simplu limiteaza piata la producatorii actuali si este anticoncurentiala. Mai mult decat atat, probabil ca producatorilor de tigari le si convine intrucat nu mai este necesar sa aloce bugete mari in marketing.

In concluzie, parerea mea este ca cei care cauta cu lumanarea sa reglementeze viata altora ar fi mai bine sa isi vada de treburile lor si sa isi gaseasca o ocupatie productiva.

Esti PRO sau ANTI legea anti-fumat in restaurante? Voteaza si comenteaza in cadrul Dezbaterii wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri