"Sapte motive pentru care ar trebui sa ne mutam cu totii in Romania", in opinia unei tinere din SUA stabilite la Bucuresti

Americanca Sorcha Sills traieste in Romania din 2010, mutare datorata profesiei sale. Tanara a revenit cu o postare site-ul matadornetwork.com, unul dintre cele mai importante portaluri independente de turism din lume, in care vorbeste despre motivele gratie carora un strain ar trebui sa se convinga de faptul ca tara noastra este un loc primitor, unde merita sa te stabilesti.

1. Internetul este rapid si convenabil ca pret

Cand se gandesc la Romania, multor oameni le vin in minte imagini cu orfelinate, carute trase de cai si vampiri. Nu se gandesc insa la accesul la internet, care este grozav – ei bine, Romania are de oferit si asa ceva. De fapt, Romania are in prezent cea mai mare viteza de download din Europa. Iar abonamentul meu costa cam 12 dolari pe luna.

2. Traiul este destul de ieftin, in general

Pentru bunurile de baza, Romania are unele dintre cele mai mici preturi din UE. In Bucuresti, unul dintre cele mai scumpe orase din Romania, chiria poate fi scumpa in masura in care iti doresti sa fie. Dar poti sa gasesti un loc confortabil pentru mai putin de 400 de dolari pe luna, iar adesea si pentru mult mai putin.

Citeste si:
BREAKING NEWS | Incendiu la un spital din Craiova
BREAKING NEWS | Incendiu la...

Citeste si celelalte motive pe Adevarul.

Sursa foto: Masivul Ceahlau/Wall-Street.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri